Blouse Muslimah

Anda suka blouse muslimah ? Zoffya ada jawapan paling tepat untuk carian blouse terbaik di Malaysia. Zoffya menawarkan blouse muslimah paling cantik, menarik, moden dengan harga mampu milik. Sekarang ni memang jadi trend ramai wanita suka memakai blouse tak kira waktu bekerja atau waktu santai. Blouse ini mudah bagi wanita untuk dipakai dimana sahaja.

Design kali ini lengkap dengan breastfeeding sebab mempunyai zip di bahagian depan. Baju menyusu selak senang dan selesa untuk ibu apabila breastfeeding atau nak bagi si kecil susu. Paling menarik lagi, material baju ini ironless. 

Kali ni, Zoffya pun nak tunjuk beberapa koleksi blouse design yang korang boleh dapatkan untuk bergaya pada hujung minggu atau bila pergi ke pejabat. Jangan risau, semuanya blouse cantik Zoffya simple dan menarik! Tak terlalu meriah dan tak terlalu boring. Just nice je untuk korang yang sukakan gaya yang bersahaja.

Jadi, setiap wanita wajib ada walaupun sehelai. Bukan apa, perempuan ni kalau datang mood dia malas nak bersiap, memang akan cari baju ironless untuk terus sarung. Tipu la kalau dalam seminggu tu tak ada hari yang malas.

Oh ya! Untuk kesemua design yang kami senaraikan ni sebenarnya ada banyak warna pilihan tau? Bukan dua warna je. Kalau nak tengok lebih banyak, jom ke instagram Zoffya.

Jom Tengok 8 Telekung Untuk Anak Anda Di Sini

Next Post

Sport Attire in Malaysia