Cara Penjagaan Shawl

Kebanyakan tudung pada masa sekarang ini yang mempunyai corak dan design yang sama. Oleh itu, ramai mencari design bawal exclusive untuk mendapatkan tudung yang lebih cantik!

Jika anda sedang mencari bawal exclusive, jangan risau! Kami akan mencadangkan kepada anda 10 tudung bawal dari katalog Fana Couture.

Tudung instant shawl merupakan pilihan yang semakin popular kerana ia sangat mudah untuk dipakai dan sesuai bila-bila masa sahaja.


Cara penjagaan: Untuk iron, guna minimum low heat dan boleh di basuh menggunakan tangan atau mesin. Keringkan dengan cara tumble atau jemur

Kesimpulannya, terdapat pelbagai jenis shawl dengan rekaan yang menarik dan terkini yang anda boleh pilih untuk di gayakan untul pelbagai acara.

Sekiranya anda masih lagi tercari-cari shawl yang sesuai untuk anda, anda boleh lihat di Fana Couture.

Fana Couture merupakan online store yang menjual pelbagai koleksi-koleksi shawl pelbagai gaya dengan harga yang berpatutan.

Bukan itu sahaja, Fana Couture telah berkembang dari perniagaan yang kecil kepada perniagaan besar yang hebat di dalam dan di luar negara.

Frasa #bergayabersahaja adalah mantera mereka yang membuatkan mereka berusaha untuk mencapai kecemerlangan kolektif dalam menjalankan perniagaan. 

Bukan itu sahaja, khidmat pelanggan mereka juga bagus kerana Fana Couture menjunjung tinggi rasa saling menghormati dalam membina hubungan dengan pelanggan mereka.


Sarang burung yang ditenun oleh burung Walet ini bukan sahaja boleh dimakan tetapi kaya dengan khasiat yang baik untuk kesihatan dan kecantikan.


Jom tengok 9 kelebihan platform e-dagang untuk bisnes anda.
Ketahui sebab kenapa anda perlu buat bisnes online pada musim skrg ini.