Dapatkan rawatan di pusat fisioterapi, Physiogo

Bagaimana Physiogo Merawat Sakit Tumit?

sakit tumit

Dapatkan rawatan fisioterapi untuk sakit tumit di Physiogo, dengan menggunakan kaedah physio manual therapy dan rawatan elektroterapi selain senaman dan nasihat penjagaan.

Para juruterapi di Physiogo merupakan mereka yang bertauliah di dalam bidang fisioterapi, dengan menggabungkan kaedah rawatan saintifik dan mengikut kesesuaian pesakit.

Physiogo juga menyediakan rawatan ke rumah untuk keselesaan pesakit, selain mempunyai pusat rawatan sendiri.

Rawatan fisioterapi amat berkesan buat mereka yang mengalami masalah neurologi, kecederaan sukan, pediatrik, geriatrik dan juga pesakit yang telah menjalani pembedahan.

Berikutlah serba sedikit maklumat tentang masalah sakit belakang. Dapatkanlah rawatan fisioterapi secara segera agar anda tak perlu risau lagi!

Runsing memikirkan pusat fisioterapi yang bagus, menawarkan perkhidmatan cemerlang dan 100% dipercayai?

Anda boleh berkunjung ke pusat rawatan fisioterapi, Physiogo.

Physiogo merupakan pusat fisioterapi yang dapat membantu merawat masalah sakit pinggang, masalah sakit tumit dan macam-macam lagi sakit!

Tanda dan Gejala Kecederaan Semasa Bersukan

gejala kecederaan sukan

Kecederaan sukan biasanya mudah dikesan kerana adanya rasa sakit, lebam atau bengkak pada kawasan kecederaan.Jika terseliuh atau patah, kecacatan pada struktur boleh dilihat di tempat kecederaan.Kadangkala kecederaan bersukan boleh membuatkan sesuatu bahagian itu tidak berfungsi seperti biasa.Kes kecederaan sukan yang melibatkan otak pula boleh menyebabkan sakit kepala, pening, loya atau muntah.Jika anda tercedera semasa bersukan, ia akan menyebabkan mungkin lebih daripada satu tanda dan gejala yang muncul.


Produk berasaskan herba KUNYIT HITAM dan ekstrak HABBATUS SAUDA yang TERBUKTI BERKESAN dan mengandungi pelbagai rahsia dan manfaat yang terbaik untuk kesihatan tubuh badan.