Pakej pelancongan yang menarik dan terbaik

Jika anda berminat nak sambung belajar dalam bidang pergigian dan asasi perubatan di luar negara, dapatkan peluang anda dengan bantuan Zara Zakiah Education! 

Syarat kelayakan adalah SPM, program asasi sains, matrikulasi, STPM , A-level atau setaraf dengan minimum 3.00 PNGK.

Anda jangan risau kerana Zara Zakiah menawarkan program persediaan pelajar sebelum melanjutkan pelajaran ke luar negara dan ini menjadi suatu kelebihan belajar di luar negara.

Daeng Travel merupakan syarikat milik entiti Bumiputera yang pakar dalam pakej pelancongan dan telah beroperasi selama lebih dari 6 tahun.

Fokus utamanya adalah di Honeymoon Sabah.

Pilihan menawan mengenai pakej percutian menarik kami yang sesuai dengan pilihan anda. Dari bandar, pulau ke gunung, dengan banyak perkara untuk dilakukan. Kami akan memberikan yang terbaik dari Sabah untuk anda.

Orang ramai sering beranggapan bahwa baju kemeja batik atau batik shirt adalah ke majlis formal, acara tertentu ataupun syarat ditetapkan di tempat kerja.

Tahukah anda, bahawa pemakaian baju kemeja batik malaysia sudah mula dipakai oleh anak-anak muda dan segak bergaya secara santai (casual)?

AYAYU sebagai pengeluar kain batik asli tradisional Malaysia berusaha untuk mendidik pengguna terutamanya generasi muda untuk mengenali batik asli tempatan.

Pentingnya Urutan Bayi

Bawal atau Shawl menjadi pilihan..??