Susu Kambing Terbaik Anda Mesti Cuba

Susu kambing ini adalah produk susu kambing yang menggunakan susu kambing semata-mata dan tidak dicampurkan dengan susu lembu seperti sesetengah jenama.

Susu kambing Wildan ini sesuai untuk seiisi keluarga anda dan ianya menggunakan susu yang telah diimport dari Holland dan telah mendapat pengiktirafan antarabangsa.

Pada peringkat awal pengeluarannya, susu kambing Wildan hanya berkembang pesat dengan tagline “Peneraju Susu Kambing Organik di Malaysia”, kemudian kempen jualan Susu Wildan ini diperluaskan lagi kepada beberapa tambahan produk baru antaranya susu kambing untuk ibu mengandung yang dikenali sebagai Wildan Mama Premium dan susu kambing untuk kanak-kanak berusia dua hingga 10 tahun yang dikenali sebagai Wildan Adek yang boleh didapati dalam 3 perisa menarik iaitu Strawberi, Coklat dan Vanila.

Tambahan lagi, kebaikan susu kambing Wildan ini sangat sesuai dan bagus untuk ibu mengandung dan juga bayi disebabkan oleh khasiat susu kambing yang bagus seperti dapat meningkatkan sistem penghadaman, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan, mengelakkan masalah sembelit, menambah susu badan, membekalkan tenaga dan mencantikkan kulit.

Jika anda mahu mencuba minum susu kambing, Wildan sememangnya merupakan pilihan yang terbaik!


Jom baca artikel tentang penyakit-penyakit yang anda perlu dapatkan rawatan fisioterapi. PHYSIOMOBILE menyediakan rawatan seperti slip disc, sakit bahu, sakit belakang, sakit lutut, dan kecederaan sukan. PHYSIOMOBILE adalah antara pusat physiotherapy terbesar di Malaysia.


LAYARI FANA COUTURE untuk mendapatkan shawl, instant shawl, tudung bawal exclusive, tudung bawal printed, dan bawal satin untuk hari raya anda.

Boleh juga dapatkan baju raya anda di FANA COUTURE. Antara baju yang menjadi pilihan ramai adalah baju kurung moden, baju kurung raya dan casual women wear.


Jika anda ingin mencari beg umrah di Malaysia. Anda boleh rujuk Al-Hawraa Sdn Bhd kerana mereka adala pembekal beg umrah yang boleh dipercayai dan memberikan kualiti bag umrah yang bermutu.